2020.10.25. 18:11:49 9797 237

Tartsunk apa-fiú hétvégét! - Filmek az apa-fiú kapcsolatról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A harmonikus apa-fia kapcsolat bizony legalább annyira fontos, mint az anyával való stabil, kiegyensúlyozott, kötődő összetartozás. Nem egy film foglakozott már ezzel a témával, és kijelenthetjük: ahány ház, annyi apa-fiú kapcsolat.

Apa és fia - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa és fia

Vannak, aki az apaság idilli oldalát vitték filmvászonra, míg mások inkább a problémásabb eseteket találták izgalmasnak. Bármelyikről is van szó, a meghatottság garantált!

Oviapu

Amikor a munkahelyen nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene, apa bevállalja a gyerkőcöt egy napra. Aztán jön az ötlet, mi lenne, ha a hős apukák nyitnának egy óvodát. Hát, nem tudják, mire vállalkoztak!:-)

A boldogság nyomában

Megható történet egy apáról, aki a legkilátástalanabb helyzetben is megpróbál ember maradni, mind magáért, mind gyermekéért.

Apafej

Egy egyáltalán nem apának való férfi, akit aztán az élet és a saját gyerkőce bizony jócskán megváltoztat.

Az élet fája

Ez az alkotás nem tartozik a könnyen emészthető filmek közé, de egy teljesen újfajta apa-fiú kapcsolat tárul elénk.

Az élet szép

Egy édesapa a viharvert időkben, a maga sajátos humorával vészeli át kisfiával a koncentrációs tábort és menti meg annak életét.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...