2017.11.26. 10:51:31 10600 340

Tartson sokáig! – Legyen sokáig friss a salátád!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én már így november táján kezdem hiányolni a friss, ropogós zöldségeket, gyümölcsöket. Pedig hol van még a tél, illetve a tél vége! Így kénytelen vagyok beérni az üzletben vásárolhatókkal. Persze, finomak azok is, de azért mégsem az igazi. De egy-egy fej mosolygó salátának nehezen bírok ellenállni.

Friss saláta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Friss saláta

Igyekszem minél nagyobb fejet kiválasztani, akár „hagyományos”, akár mondjuk jégsalátáról van szó, hogy kiadós „zöld köret” készülhessen belőle, emellett jusson például szendvicsekbe is. Természetesen, szinte minden alkalommal eltúlzom a dolgot, nem tudjuk azonnal, vagy legalább másnap felhasználni a zöld leveleket, és sajnos jópár elkezd összefonnyadni. De van egy gyors és egyszerű segítség, ami segíthet ezen a problémán.

Citromot neki!

Tedd a salátát vízbe, és csepegtess a vízhez pár csepp citromlevet. Tovább elállnak így a zöld levelek és ropogósak is lesznek. Ki gondolta volna, hogy egy ilyen apróság is segíthet!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...