2023.04.14. 11:00:29 6476 266

Tart még a tavaszi fáradtság? – Ébreszd fel magad ezekkel a finomságokkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába a napsütés, a madárcsicsergés, az egyre hosszabb napok, Te valamiért mégsem ültél fel a tavasz nevű hajóra? Mintha még mindig téli álmot aludnál, az a huncut álommanó napközben sem akar leszállni a válladról? Ha nincs már az a kávémennyiség, ami felébresztene, ideje váltanod!

Zöld tea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöld tea

Ha a fentebb már írt tavaszi fáradtság üldöz, vagy éppen egy stresszesebb, alváshiányos időszakodat éled éppen, a bödönnyi kávé sem nyújthat hosszú távon megoldást. Mint általában, úgy ebben az esetben is érdemes arra összpontosítanod, hogy a magadhoz vett táplálék ne csak az éhségedet csillapítsa, hanem egyéb pozitív hatása is legyen a szervezetedre. Ebben az esetben adjon minél több energiát az elfogyasztott étel!

Édes harc a fáradtság ellen

Ha azt mondjuk, az étcsoki szuper energialöketet adhat a nap bármely szakában, akkor ez egy elég meggyőző érv, hogy ezt fogyaszd inkább a kávé helyett, ugye? A benne lévő kakaó biztosan felpörget majd, arról pedig ne is beszéljünk, hogy a csoki milyen finom!

Felébreszt és még egészséges is!

Ha kávé helyett zöld teát hörpölgetsz, nem csak az éberebb létedről gondoskodsz, hanem arról is, hogy megszabadíts sejtjeid a káros szabadgyököktől. A teában lévő koffein lassabban szívódik fel a szervezetünkben, így tovább élvezhetjük éberséget okozó hatását.

Edd, ahogy csak megkívánod!

A tojás az egyik legjobb „szere” annak, hogy a vércukorszinted rendben legyen! Ha pedig az rendben van, tested az eddig erre fordított energiát fel tudja máshol is használni.

Ne hagyd, hogy elússzon!

Bizony, inkább edd meg ebédre, vacsorára a halat! Nem baj, ha a zsírosabb verzióra esik a választásod, mert ez jót tesz a hajadnak, bőrödnek, illetve csökkentheti a szervezetedben a gyulladást, ami bizony okozója lehet a túlzott fáradtságnak. Szóval, süsd meg a kedvenc uszonyosodat, és ébresztő! Amire figyelned kell a halakkal kapcsolatban, az a nehézfém tartalom – vásárláskor ellenőrizd, feltüntették-e a kopoltyús származási helyét!

Jót tesz az agyadnak és a lelkednek is!

A magvak, mint a finom dió, mandula, nem csak az egészségednek tesznek jót, de magas zsírtartalmának köszönhetően az agyi kapacitásodra is jó hatással van. Ezek mellett néhány szem ezekből a csonthéjasokból gyorsan feltölt energiával, így az álmosságnak, fáradtságnak még csak nyoma sem marad!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...