2021.10.31. 17:51:22 7706 241

Talán segít… - Gyász és elengedés a filmvásznon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy szerettünk halálát feldolgozni, megemészteni nem könnyű. Akkor sem, ha környezetünk már-már ezt várja tőlünk. Az „Engedd el!”, „Az idő mindent megold!”, „Az élet megy tovább!” közhelyek ilyenkor csak úgy ömlenek a gyászolókra. Pedig a gyász is egy folyamat, amit nem szabad elodázni.

Gyertyaláng, gyász - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyertyaláng, gyász

Gyönyörű filmalkotások is segíthetnek a feldolgozásban.

Ghost

Ez a film örökre felkerült a legszebb romantikus filmek vélt vagy valós listájára. Míg a megölt férfi a túlvilágról igyekszik megóvni szerelmét a rá váró veszedelmektől, a nőnek sikerül elengedni egykori szerelmét és továbblépni.

Engedd el!

Ez megtört anya furcsa módon igyekszik feldolgozni balesetben elhunyt kisfia halálát: összebarátkozik a gyermeket elütő sráccal.

P.S.: I love You!

Film egy fiatal özvegyről, akit néhai férje segít át a gyászon romantikus szerelmes levelek segítségével.

Szólít a szörny

Hogy tudja feldolgozni egy kisfiú édesanyja lassú elmúlását, majd elvesztését? Igencsak élénk fantáziáját hívja segítségül.

Ha eljön Joe Black

Milyen érzés lehet tudni, hogy hamarosan meghalunk? Hogy itt kell hagynunk szeretteinket, imádott életünket? Igyekeznénk minden percet kihasználni, hogy velük legyünk? Elrendeznénk mindent, hogy ne hagyjunk magunk után elvarratlan szálat? Vagy egyszerűen csak igyekeznénk elmondani mindenkinek, mennyire fontos nekünk…

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...