2021.05.15. 11:00:59 9910 265

Takaríts ki mindent is! – Ezekkel a trükkökkel biztos sikerülni fog
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tavaszi nagytakarítás végeztével hátradőlhetünk… legalábbis egy ideig biztos. Apróságok azért még akadnak, amivel elbíbelődhetünk a következő nagytakarításig. Hogy miként távolíthatjuk el a legeldugottabb helyről is a kisebb-nagyobb szennyeződéseket? A megoldás sokszor egyszerűbb, mint gondolnánk.

Házimunka, takarítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házimunka, takarítás

Eltávolítani a koszt a wc pereme alól? Kiszedni a hajcsomót a kedvenc hajkefénkből? Kitakarítani az autó legapróbb fakkjait is? Hát persze, hogy néhány elmés megoldással ez is lehetséges! Válogass kedvedre a takarítós trükkökből!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...