2019.07.15. 17:45:11 9700 339

Szuper partykaják, egyszerűen! – Ötletek, ha gyors és különleges vendégváróra vágysz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a jó idő, lehet hétvége, vagy hétköznap, egy gyors családi, baráti összejövetelre mindig van idő! Persze, az sem árt, ha néhány falattal várjuk a vendégeket, vagy éppen mi viszünk magunkkal némi ropogtatnivalót, ha nem ránk osztják a vendéglátó szerepét.

Asztal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Asztal

Ha nincs otthon semmi, vagy nem akarod már megint ugyanazzal a fajta – ugyan finom, de már sokszor bevetett – sós krékerrel, ropival, chipssel meglepni a házigazdát, meríts ötletet a lenti videóból!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...