2020.06.27. 08:40:35 7850 238

Szuper és gyors köret kukoricából!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tegye fel a kezét, aki várta a kukoricaszezont! Igen, mi is! Magában is szuper, de mehet a pizzára gyanánt, vagy egy remek saláta alapja is lehet! Vagy ha még gyorsabb megoldást szeretnél, és még a köret problémáját is megoldanád, a lenti receptet mindenképpen készítsd el!

Csemegekukorica - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csemegekukorica

Ehhez szükséged lesz 40-50 dkg kukoricára, 3 gerezd fokhagymára, 2 szál újhagymára, olívaolajra, sóra, borsra, és ha a csípőset is szereted, egy kis chilipehelyre. A hagymát karikázd fel, a fokhagymát pucold meg, aprítsd fel. Tegyél a serpenyőbe olívaolajat, tedd bele a kukoricát, hagymát, fokhagymát, keverd össze, fűszerezd be, piríts össze néhány perc alatt. Húsok, sajtok mellé is szuper köret! Sőt, az idei grillezés egyik fontos szereplője lehet!

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...