2018.05.22. 14:24:51 9661 343

Szuper epres finomság, ha gyors édességre vágyunk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Viszont nem szeretnénk tömény édeset enni, akkor ez a végtelenül egyszerű banásos-epres-fekete csokis shake a nekünk termett finomság. Igazán nem kell hozzá sok minden, némi banán, fagyasztott gyümölcs, fekete csokoládé és minimális tej. No és egy hatékony aprító gép vagy shaker, ami sikeresen meg tud küzdeni a feladattal.

Földi eper - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Földi eper

Banános-epre-csokis shake

Egy személyre a szükségesek:

  • 1 banán
  • egy marék fagyasztott eper
  • 2-3 kocka fekete csoki
  • 1-1,5 dl tej

A banánt, a gyümölcsöt, és a kocka csokikat az aprítóba vagy shakerbe dobáljuk, ráöntjük a tejet, és legalább 2-3 percig magas fordulatszámon összedolgoztatjuk a géppel. Üvegpohárba töltve, vastag szívószállal tálaljuk.

Ötletek:

Fagyasztott eper helyett lehet málna, erdei gyümölcs mix, bármilyen piros bogyós gyümölcs.

Laktózérzékenyek a tejet teljes lelki nyugalommal helyettesíthetik akár laktózmentes tejjel, de bármilyen alternatív „tej” itallal: zab, szója, rizs, mandula, de akár kókusztejjel is. Ki-ki ízlése és szokásai szerint.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...