2024.06.01. 17:45:40 7034 249

Szűk a farmerod? – Toldd meg egy ötlettel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem mondjuk, hogy minden reggel, de azért elég gyakran okoz gondot sokunknak a szűk farmer problematikája. Mert szorít, bevág, nem kényelmes, nem csinos és még sorolhatnánk. Szerencsére, a nap végére hozzánk idomul, de igazán megspórolnánk azt a néhány óra feszengést!

Farmerok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmerok

Az internetnek és a TikToknak hála, most eláruljuk, hogyan lehet ez, és hidd el, a fentebb említett apró kis probléma a múlté lesz!

Ennyi a trükk!

A szokásos módon mosd ki a farmerodat. Ha lejárt a program, szedd ki a mosógépből, és öltsd magadra a nadrágot! Jól olvastad! Még nedves állapotában vedd fel a nadrágot, mozogj benne, végezz egy néhány guggolást, hadd táguljon az anyag! Ha megvagy, mehet a szárítóra vagy a szárítógépbe a farmer. Milyen jó lesz majd feszengés nélkül magunkra ölteni a frissen mosott, illatos nadrágunkat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...