2024.05.17. 12:39:27 4622 193

Színezd újra a tavaszt! – 1+1+1 színes szett, amivel feldobhatod a hétköznapokat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A jó idő beköszöntével szinte szomjazzuk a színeket. A március végi hirtelen jó idő a természetet is színekbe öltöztette, úgyhogy mi is egyre inkább vágyjuk a vidám árnyalatokat. Mivel mással vihetnénk még több színt az életünkbe, mint az öltözködésünkkel!

Színes ruhák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes ruhák

Mutatunk néhány vidám összeállítást, amivel garantáltan jobb lesz a napod!

Ne félj a színes kiegészítőktől!

Színes csatok, fülbevalók, láncok, karkötők, gyűrűk. És persze, egy színes keretes napszemüveg! Mi kell még a jó hangulathoz! Válogass kedvedre belőlük és máris szebb lesz a napod!

Színek fent!

A blézer manapság amúgy is nagy divat, úgyhogy nyugodtan válassz egy színesebb darabot! Kék, sárga, pink – légy merész, és meglátod, a napod is jobban indul majd.

Színek lent!

Ha a felsőd színe semleges árnyalatú, akkor naciban lehetsz merészebb! Válassz egy kicsit vagányabb színt, hogy feldobd a kedved és a napodat.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...