2023.12.30. 12:32:16 5740 196

Szilveszteri dekoráció! – Nincs ötleted? Segítünk?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szilveszterben az a jó, hogy kiélheted a kreativitásod, szinte minden területen. A sütésben, a főzésben, a partyételek elkészítésében, a frizura megkreálásában, az esti szett kitalálásában. És persze, ha magunkat puccba vágjuk, a lakás sem maradhat el, hiszen ő is megérdemli, hogy az átlagosnál kicsit jobban csillogjon!

Pezsgő, koccintás, szilveszter - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pezsgő, koccintás, szilveszter

Ha nincs ötleted, az idén mibe öltöztesd az otthonod az év utolsó napján, esetleg néhány szem konfettinél, vagy szerpentinnél többet szeretnél, lesd meg ezeket a videókat és meríts belőlük ötletet!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...