2020.12.30. 17:45:26 12165 257

Szilveszteri buli helyett - programok, amikkel nem lesz unalmas az ünneplés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén elmaradnak a fergeteges szilveszteri partik, nem lesz nagy koccintás az összes barátunkkal, hajnalig tánc és napfelkelte hazafelé a ködös, jeges utcán. Idén egy kicsit máshogy lesz, de szórakozni azért lehet – kicsit másként.

Filmezés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmezés otthon

Tudod már mit csinálsz szilveszterkor? Otthon ülős, unalmas, kesergős napra készülsz és az egyetlen jónak azt találod benne, hogy lezárhatod végre a 2020-t? Ne legyen így, érezd jól magad idén utoljára szilveszterkor!

Egyedül, de mégsem magányosan

Itt az ideje, hogy kihasználjuk az online tér adta lehetőségeket! A korlátozások miatt ugyan nem bulizhatunk együtt a barátainkkal, de mostanra szinte mindenki kipróbált már valamilyen konferenciahívó alkalmazást. Csatlakozzatok össze online és iszogassatok, beszélgessetek akár egész éjjel. Mehet a zene, mehet a tánc, a nevetés, még ha koccintás, ölelés, puszi nem is lesz, azért mindenki egy kicsit ott lesz, aki számít! Na és persze ezúttal a részegen ki visz majd haza kérdéssel sem kell törődni.

Családi körben

Ugyan az idősebb korosztály legtöbbször nyugisan tölti az év utolsó estéjét, idén összejöhetne szilveszterezni a család! Szedjétek elő a kedvenc társasjátékokat, az UNO-t, a Ki nevet a végént meg az Activity-t és nevessetek sokat! A szabadulószobás társasjátékok még jobban összehozzák a családtagokat, hiszen együtt kell megoldani a feladatot és minden ötlet hozzájárul a közös sikerhez!

Passzív pihenéssel

Ha évről évre részt szoktatok venni szilveszteri művészeti vagy humor programokon, idén sem kell szakítanotok a hagyománnyal. Sok alkotó ugyanis elérhetővé tesz idén online újévi műsort – a Dumaszínház M.Ú.L.J.É.K 2020! Előadására például ételrendeléssel együtt is lehet jegyet venni, hogy teljes legyen az élmény, de a MÜPA-ból is lesznek élő közvetítések és számos énekes, együttes is koncertezik az óév utolsó napján online! A szabályokban meghatározott kereteken belül többen is összejöhettek egy-egy műsort megnézni, így egy jegy árából mulat az egész társaság.

Arra érdemes figyelni, hogy jó előre próbáljátok ki a szilveszterkor használni tervezett online programokat és legyen elég felhasználható internetetek is!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...