2022.05.29. 13:59:18 8443 240

Szeretsz barkácsolni? – Erre is jó lehet még az üres műanyag palack
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hétről hétre, de inkább napról napra elképedek, mennyi szemetet bírunk felhalmozni csak mi, egy öttagú család. És bizony, ennek nagyon nagy része műanyag. Még szerencse, hogy az újrahasznosítás jegyében rengeteg ötletet leshetünk el az internet lelkes népétől!

Műanyag ásványvizes palackok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Műanyag ásványvizes palackok

Ha már a szemét mennyiségét csökkenteni nem tudjuk, próbáljuk szelektíven gyűjteni, illetve igyekezzünk újrahasznosítani, amit lehet. A műanyag üdítős, ásványvizes palackokban például rengeteg lehetőség rejlik. Míg télen madáretető lehet belőle, addig az év bármely szakaszában praktikus kis tároló berendezés, akár a ház urának kis barkácsműhelyébe is. Ha szeretnéd meglepni vele a párod, akár Te is elkészítheted számára. De ha inkább csak az ötletet szállítanád, és rábíznád a munka oroszlánrészét, mutasd meg neki a következő videót.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...