2020.10.31. 15:37:24 10396 277

Szeretnél egészségesen táplálkozni? – Akkor ezeket kerüld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A boltok polcai előtt elhaladva, a jobbnál jobb recepteket olvasgatva a különböző közösségi oldalakon, bizony nehéz tartani magunkat az egészséges életmód szabályaihoz. Sőt, meglehet, vannak élelmiszerek, melyekkel kapcsolatban tévhitben élünk, már ami az egészségességüket illeti.

Popcorn - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Popcorn

A lenti 3 alapanyag esetében nehéz elhinni, hogy sajnos, nemigen fér meg (gyakori) fogyasztásuk egészséges életmód folytatása esetén.

Amiről nem is hitted volna

Ugyan a paradicsom nagyon is egészséges, annak konzerv formában való fogyasztása nem kifejezetten ajánlott. Ennek oka a csomagolás, hiszen a konzerves ételek nagyon gyakran tartalmaznak olyan anyagokat, melyek károsak lehetnek egészségünkre. A savas paradicsom pedig bonthatja is a csomagolást, ami megintcsak nem kedvez. Inkább az üveges verziót válasszuk, ha már frisshez hozzájutni nem tudunk.

Ami kevésbé meglepő

Az agavé nektár természetessége miatt sokáig számított a fehér cukor, illetve a mesterséges édesítőszerek pótlójának. Ám fruktóztartalma igen magas, emiatt kiesett az „egészséges” skatulyából. Válasszunk természetesebb édesítőket, de persze a legjobb, ha minél kevesebb édességet, süteményt fogyasztunk.

Ami nagyon szomorú…

Nálatok is elfogyott egy-egy esti film- vagy sorozatmaraton alatt egy tál pattogatott kukorica? Szigorúan a sós verzió, mert az nem olyan zsíros a vajashoz képest! A kukoricával amúgy nem is lenne gond, ám a mikróban való elkészítéssel annál több! Inkább válasszuk a serpenyőben készült változatot!

Forrás: wellandfit.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...