2023.09.02. 17:42:13 9846 263

Szerelmes dalok, amikbe belesajdul a szív!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Túlvagyunk a nyáron, és a forró évszakkal együtt a nyári szerelmek is véget értek. Az a szerelem, ami felemel, fent is tart, majd hirtelen elenged és Te csak zuhansz, zuhansz, aztán egyszer csak földet érsz, ám ez sem sokkal kellemesebb. Aztán darabjaidra hullva felkászálódsz, és folytatod tovább az életet.

Nyári szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári szerelem

Hiszen bárhogy is ért véget, szép is volt, jó is volt, és a Tiéd, a Tiétek volt. Persze, ez nem azt jelenti, hogy néha ne jönne jól egy kiadós sírás. Mi más segíthetne most is, mint a zene, és néhány olyan dal, amibe bizony belefacsarodik a szív. De ha egyszer ez kell a túléléshez…

Máté Péter: Mondd miért szeretsz te mást…

Lady Gaga: I always remember us this way

Whitney Houston: My Love Is Your Love

Roxette: It musn’t be love

Bonanza Banzai: Valami véget ért

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...