2023.09.02. 17:42:13 9350 260

Szerelmes dalok, amikbe belesajdul a szív!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Túlvagyunk a nyáron, és a forró évszakkal együtt a nyári szerelmek is véget értek. Az a szerelem, ami felemel, fent is tart, majd hirtelen elenged és Te csak zuhansz, zuhansz, aztán egyszer csak földet érsz, ám ez sem sokkal kellemesebb. Aztán darabjaidra hullva felkászálódsz, és folytatod tovább az életet.

Nyári szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári szerelem

Hiszen bárhogy is ért véget, szép is volt, jó is volt, és a Tiéd, a Tiétek volt. Persze, ez nem azt jelenti, hogy néha ne jönne jól egy kiadós sírás. Mi más segíthetne most is, mint a zene, és néhány olyan dal, amibe bizony belefacsarodik a szív. De ha egyszer ez kell a túléléshez…

Máté Péter: Mondd miért szeretsz te mást…

Lady Gaga: I always remember us this way

Whitney Houston: My Love Is Your Love

Roxette: It musn’t be love

Bonanza Banzai: Valami véget ért

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.