2023.02.12. 11:00:58 5638 216

Szépülj a saját színeddel! – Válassz a szemszínedhez illő szemhéjfestéket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Irigylem azt, aki olyan magabiztossággal fogja meg a sminkecsetet, választ magának rúzst, szemhéjfestéket, de akár alapozót, mint egy igazi profi. Bevallom, én általában elveszek a sok szín és árnyalat között, úgyhogy ha alkalom van, általában segítséget veszek igénybe.

Szemfesték paletta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szemfesték paletta

Akit hasonlóan jó érzékkel áldott meg az ég, mint engem, annak a lenti „mit, mivel, hogyan?” „segédanyag” sokat fog segíteni.

Ezt kend a szemhéjadra, ha…

... zöld a szemed!

A legritkább, éppen ezért talán a legkülönlegesebb szemszín. Neked jól állnak a babásabb színek, mint például a lila, vagy a rózsaszín. De az olyan „egyszerűbb” árnyalatokkal sem fogsz mellé, mint a szürke vagy éppen a földszínek. Ha vadulnál, jöhet a bogyós színvilág, némi pinkkel és egy leheletnyi csillámmal! Csak hajrá!

... kék szemekkel nézel a világra!

Neked aztán van miből válogatnod! Míg a hétköznapokon a beige, barna, vagy éppen a barackos, rózsás árnyalatokat érdemes magadra öltened, addig a bulisabb napokon, estéken jöhet az arany-fekete, vagy éppen a narancs, de a kicsit erősebb sötétbarna is.

... barna szemmel hódítasz!

Amit jó, ha megjegyzel: a hűvös színek még jobban kiemelik szemed melegségét! Széles a választék, ha a szemhéjfestékekről van szó: jöhet a khaki, a türkiz, de nem kell megvetned az arany, ezüst és szürkés árnyalatokat sem. A bogyós gyümölcsök színei éppen úgy jól mutatnak a szemhéjadon, mint a sötétebb lila. Kísérletezz nyugodtan!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...