2018.08.04. 11:06:29 10219 313

„Szép nyári nap!” – Így lesz tökéletes!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember akármennyire is szereti a munkáját, a munkahelyét, kollégáit, azért nagyon bírja várni a hétvégét, a hosszú hétvégét, szabadságot pedig pláne! Ugyan ez minden évszakban igaz, de nyáron hatványozottan. Mert ilyenkor a hétvége egyenlő a szabadsággal, boldogsággal!

Nyári nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári nap

És hogy mi kell egy tökéletes nyári naphoz? Hát, szerintem itt ezek ni! És a Te listád miből áll?:-)

A reggel

A reggel valójában már az éjszakával elkezdődik! Egy tikkasztó nyári nap után nincs is jobb, mint éjszaka nyugodtan kipihenni magunkat – nyitott ablaknál, ha lehet. Közben persze hallgatni, ahogy a frissítő nyári zápor cseppjei lágyan kopognak a párkányon! És reggel a felfrissült levegőre ébredni, némi madárcsicsergéssel kísérve! Indulhat ennél szebben a nap?

A délelőtt

Egy finom reggeli és egy nyugiban elfogyasztott kávé után indulhat is a nap! Amikor is a strandra bekészített csomagunk már alig várja, hogy nyakukba vegyük a várost, környéket és csobbanjunk egyet a hűs habokban, valamelyik közelünkben lévő strandon.:-)

Egy finom ebéd?

Naná, hogy jöhet! És érdemes megkoronázni egy adag finom fagylalttal is!

Egy kis lusti délután?

Ki ne hagyd a délutáni szunyókálást! Ha a szabadban, strandon vagy, akkor bújj el az árnyékba, és pihenj egyet!

És az este?

Ha bírod, ha van rá energiád, ha van társaságod, és egy remek táncos hely a közelben, ne hagyj ki egy kis bulit, táncikálást! Jót fog tenni egy kis feszültség levezetés! De egy kerti party is remek kikapcsolódás lehet, akár házigazda, akár vendég vagy.

Természetesen, bárhogy is töltsünk egy nyári napot, a lényeg, hogy a szeretteink körében legyünk, velük töltsünk minőségi időt!

A dal forrása: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...