2018.10.13. 10:50:59 11329 372

Száraz a levegő? – Párásíts!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fűtési szezon közeledtével nem egy aprócska probléma is felütheti a fejét. Ezek közé tartozik többek között a lakásban tapasztalható száraz levegő. Ez a szárazság nem tesz jót testünknek, sem kívül, sem belül. Mit tehetünk ellene?

Párásítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Párásítás

Néhány tipp, hogy az idei fűtési szezon kevésbé legyen száraz!

  • Először is nem árt, ha alaposan letisztítjuk a fűtőtesteket, radiátorokat! Így eltávolíthatjuk a fűtőtestekről a port, és a fűtés hatékonyságát is növelhetjük!

  • Ne felejtsünk el rendszeresen szellőztetni! A frissebb levegő hamarabb felmelegszik majd, és a páratartalmon is növelhetünk így.

  • Párásításhoz jöhet a jó öreg „tálkát a radiátorra” módszer. Egy vízzel teli kis edényt tegyünk a radiátorra, és hagyjuk, hogy a fűtőtestből kiáramló meleg elpárologtassa a vizet.

  • Ha szeretjük a „kütyüket”, jó minőségű párásító készüléket is vásárolhatunk.

  • A lakásban való teregetés is segíthet a levegő szárazságán. Habár sokak szerint a ruhákból nem csak víz, hanem a mosószernek köszönhetően vegyszerszármazékok is elillanhatnak.

  • Ne feledkezz meg a növényeid rendszeres öntözéséről sem! Akár picit gyakrabban is kerülhet rájuk víz, hiszen a felesleges folyadék úgyis elpárolog majd!

Ötlet: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...