2018.06.04. 17:49:06 14495 378

Szalvéta-művészet – Tippek, ha szalvétával dekorálnál
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A lenti videók igen hasznosak lehetnek a magamfajta, a kézügyesség, ezen belül is az origami, vagyis „papírhajtogatás” területén antitalentumnak számító „háziasszonkának”. Hiszen ha vendégek érkeznek, mégsem várhatom őket egy egyszerűen, háromszög alakúra összehajtogatott szalvétával.

Szalvéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szalvéta

Mondjuk, nálam van, hogy ott kezdődik a probléma, hogy elfelejtek szalvétát venni… :-) Ezen mondjuk nem segít semmilyen videó, tipp vagy jó tanács sem. Maximum annyi, hogy a bevásárlólista elejére írjam majd!

No, de ha voltam olyan ügyes, hogy sikerült beszereznem egy csomag szalvétát – és miért ne volnék, hiszen nincs lehetetlen:-) – akkor biztosan ki fogom próbálni a következő hajtogatási technikákat!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...