2017.10.22. 08:25:01 13164 406

Szakíts a hagyományokkal! - Készítsd el a tojást másként!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki tükrösen, van aki, keményen, akad, aki omlettként, sonkával, más lágyan, és olyan is van, aki szinte minden formában szereti a tojást. Finom is, egészséges is, jól kombinálható egyéb ételekkel, reggelire, vacsorára, de egy-egy lustább napon még ebédre is bevethető.

Tojás muffinformában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojás muffinformában

Csak egy lábas, vagy egy serpenyő kell, egy kis olaj vagy víz, és máris kész a finom reggeli/ebéd/vacsora! Aki szereti, annak megunhatatlan étel! De azért nem árt néhanapján egy kis „vadság”! Szakadjunk el a hagyományoktól és készítsük el máshogy kedvenc tojásételünket!

Elő a muffinsütővel!

Ha egyszerre több tojást szeretnél megsütni, ám nincs kedved a serpenyő mellett görnyedni, csak kapd elő kedvenc muffinsütőformádat, kend ki a formákat valamilyen zsiradékkal, és üsd bele a tojásokat. Fűszerezd kedved szerint, majd mehet az egész a sütőbe, nagyjából negyed órára, 180 ⁰C-ra. Ha szeretnél új értelmet adni a ham&eggs fogalmának, tegyél a formákba egy kis szalonnát, vagy sonkát, és erre üsd rá a tojásokat.

„Buggyantás” a javából!

Szereted a buggyantott tojást, és szeretnéd minél hamarabb elkészíteni? Akkor itt van hozzá egy szuper megoldás: egy csészét nagyjából feléig tölts meg vízzel, majd erre üss rá egy tojást. Takard le a csészét a csésze aljával, vagy egy kis tányérkával, és 45 másodpercig hagyd a mikrohullámú sütőben forrni, főni. Ha letelt az idő, vedd le a tojást a vízről és jó étvágyat!

Csésze és omlett? Hát ez meg hogy jön össze?

Nagyon egyszerűen! Szeld fel az omletted hozzávalóit nagyon apróra, a tojást törd fel, fűszerezd meg, verd fel, majd tedd bele az előzőleg felszelt belevalókat (paprika, sonka és így tovább, amit szeretnél bele), majd öntsd kis csészékbe, vagy pástétomos tálkákba. Ha megvagy ezzel, mehetnek az edénykék a 180 ⁰C-ra előmelegített sütőbe 10 percre. Ha szeretnéd, mikrózhatod is, ott nagyjából 1,5 perc alatt elkészül.

Forrás: mediamag.mediamarkt.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...