2019.12.14. 17:48:47 10003 304

Süssünk mézeskalácsot! – És dekoráljuk ki!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha itt a december, akkor a Mikulás és a Karácsony érkezésén túl egyvalami fix: a mézeskalács sütögetés. Nálunk idén lesz az első, amikor nekiugrunk a gyerkőccel, de már alig várjuk, hogy elkezdhessük!

Mézeskalács dekorálás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mézeskalács dekorálás

A sütésen kívül a dekorálás az, ami még nagy kaland lesz. A lelkesedésen kívül ötletekre is szükségem volt, úgyhogy körülnéztem, az internen népe hogyan is díszíti a mézeskalácsot? Valóságos festmények születhetnek erre az aprócska felületre, a képzeletnek csakis a fantáziánk, kézügyességünk, no és persze, a mézeskalács formája szabhat határt!

Íme, néhány szuper, mézeskalács-dekoráló ötlet!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...