2023.12.11. 12:31:29 6632 271

Start! – Indulhat a téli bőrápolás!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár enyhébb, akár hidegebb a fagyos évszak, télen kénytelenek vagyunk változtatni bőrápolási szokásainkon, legalábbis, ha jót akarunk arcunk érzékeny „fedőrétegének”. Egy kis odafigyeléssel is nagy dolgokat érhetünk el, úgyhogy érdemes változtatni a bőrápolási rutinon, ha beköszönt a tél!

Bőrápolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bőrápolás

Csupán apró változtatásokkal is nagy eredményt érhetünk el, úgyhogy mindenképpen érdemes odafigyelni a következő lépésekre!

Télen se feledkezz meg róla!

A napi folyadékbevitel nagyon is fontos nem csak nyáron, hanem télen is. Szervezetünk normál működéséhez járulhat hozzá az év minden szakában. Télen talán még fontosabb, hogy odafigyeljünk erre, hiszen bőrünk is ki van téve mind a kinti hideg levegő, mind a fűtés okozta benti, száraz levegő szárító hatásának. Finom teával, házilag ízesített vízzel könnyen kiküszöbölhető a „nem vagyok szomjas” állapot is!

Válassz másikat!

Ami nyáron, tavasszal, esetleg még ősszel tökéletes, az nem biztos, hogy télen is megfelel. Naná, hogy a hidratáló krémedről van szó! Télen érdemesebb a vizes alapút lecserélni, és egy kicsit zsírosabb verziót választani!

Ne felejtsd el!

Télen is elő-előbújik a Nap, úgyhogy ezeken a napokon (sem) szabad elfeledkeznünk a fényvédő krémek használatáról. Ha hidratáló krémed eleve ilyen, akkor két legyet üthetsz egy csapásra: ápolhatod és védheted a bőrödet egyszerre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...