2018.06.09. 13:10:21 10127 290

Spórolnál a fodrászon? – Így tedd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom őszintén, megesett velem is a mögöttem álló évek folyamán, hogy a hajamra már igencsak ráfért volna egy látogatás a fodrásznál, a pénztárcám viszont azt mondta: „Ezzel még érdemes lenne várni…”. Hát, mit tehettem volna, húztam még a dolgot, amíg lehet. De egyszer mindennek eljön az ideje…

Hajvágás házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajvágás házilag

Bizony, bizony, a hajvágásnak, festésnek, szóval, ennek az egész „hajmacerának” is! Ám ha szeretnéd viszonylag olcsón megúszni a dolgot, szemezgess a következő tippek közül.

Bátraké a szerencse!

Ha érzel magadban kellő bátorságot, kreativitást, akkor akár Te magad is levághatod a hajadat otthon. Én nem bíztatnék senkit ilyesmire, de ahogy fentebb is írtam: bátraké a szerencse!

Ha bírod az extrém dolgokat!

Nem egy fodrász próbálja ki magát különböző versenyeken! Ha Te ismersz ilyet, és szívesen feláldoznád a frizurád a kreativitás, versengés oltárán, akkor legyél hajmodell! Különlegesebbnél különlegesebb frizuráid lesznek, az biztos!

Ha nem ragaszkodsz a tapasztalathoz!

Amennyiben úgy érzed, a Te hajaddal akár egy kezdő is elbánik, akkor keress, vagy éppen olvasd figyelmesen a különböző hirdetéseke, főként az interneten, mert sok fodrásztanuló keres olyan személyeket, akiken „gyakorolhat”. Ráadásul ingyen, tehát fizetned sem kell a szolgáltatásért. Nyilván, itt az extrém kérések nem játszanak, de egy kiigazítás, mosás, beszárítás, esetleg hajfestés belefér.

Forrás: haushaltstipps.net, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Arcápolás a csillagjegyünk szerint? Ezt a terméket kell beszerezned hozzá! 2/1

Az asztrológia megmutatja nekünk, hogy születésünk energiája és a bolygónk hogyan befolyásolják természetünket, rámutatva a lehetőségeinkre és a kihívásainkra. A csillagjegyünk ismerete megvilágíthatja szerelmi életünket és karrierünket, ugyanakkor hasznos lehet akkor is, amikor azt kell eldöntenünk, hogy milyen összetevőket használjunk a bőrünkön!

Előzd meg a depressziót, amíg lehet!

Bárhogyan is sajog a szívünk, minden évben eljön az a pillanat, amikor el kell köszönnünk a nyártól néhány hónapra. Nem sokat tudunk tenni ez ellen, de ha sikerült megfelelően feltöltődnünk napsugárral, D-vitaminnal, legalább egy kicsit pihennünk, kikapcsolódnunk, illetve elutaznunk néhány napra, akkor ki fogjuk bírni az előttünk álló időszakot egy kis segítséggel. Mégis mit tehetünk azért, hogy a hűvösebb és sötétebb hónapokat könnyebben viseljük, amíg újra feléled a természet, és élvezhetjük a meleget?

Homoktövis – A természetes immunerősítő

Egy növény, amelyet sokan csak „csodanövényként” tartanak számon. Szerencsére a homoktövis ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Bár eredetileg Ázsiából származik, azonban itthon is egyre több helyen termesztik, sőt Magyarországon védett növényként tartják nyilván. Sikerének titka abban leledzik, hogy rendszeres fogyasztása többféle egészségügyi problémára nyújthat gyógyírt.