2020.05.24. 11:00:55 10351 363

Spenót és tükörtojás újragondolva
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Anyai szívet melengető perc volt, amikor a négyéves nagyfiam az ebédre tálalt spenót láttán széles mosollyal az arcán annyit mondott: „Hm, imádom!” Ha Nálatok még nem jött el a pillanat, vagy éppen a felnőttek körében örvend kevés népszerűségnek ez az igen egészséges leveles finomság, próbáld ki a következő receptet!

Spenót - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Spenót

Az összetevők nagyjából ugyanazok, mint a spenót-tükörtojás „kombó” esetén, de az eredmény mégis teljesen más.

Hozzávalók:

  • 25 dkg spenótlevél

  • 4 evőkanál tejszín

  • 4 db tojás

  • 2 evőkanál reszelt parmezán

  • só, bors, zsiradék a forma kikenéséhez

Amennyiben fagyasztott spenótot használsz, hagyd kiolvadni, majd melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Kenj ki egy jénait zsiradékkal, majd oszlasd el rajt a sóval, borssal befűszerezett spenótot. Erre mehet a tojás, majd a tejszín, és végül a parmezán. Tedd az előmelegített sütőbe, és süsd, amíg a tojás meg nem sül. Köretként friss, puha kenyér, vagy sütőben sült krumpli dukál hozzá!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...