2021.11.28. 14:06:16 7321 270

Sörözzünk a szépségünkért! – 3+1 tipp a keserű italhoz, hogy még szebbé varázsoljon minket
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a sör inkább a nyár itala, azért akad, aki télen is szívesen kortyolgat belőle. És olyan is van, aki egyik évszakban sem szereti, ám előszeretettel használja ki szépítő tulajdonságait. Lássuk, mire jó a sör, ha a hajunkra kenjük?

Hideg sör - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hideg sör

Mert bizony haj- és/vagy arcpakolás is készülhet a sörből!

  • Álmodj (vele) szépeket! Hogy garantált legyen az édes álom, keverj magadnak egy koktélt és hörpintsd fel lefekvés előtt. A recept a következő: 2,5 dl sörhöz keverj mézet, kissé melegítsd fel és idd meg lefekvés előtt!

  • Gondoskodik a hajadról is! Keverd össze a kedvenc samponod, némi sörrel (ha turbóznád a hajpakolásod, mehet bele egy tojássárgája is), vidd fel a hajadra, hagyd hatni, majd alaposan öblítsd le!

  • Nem csak tejben és vajban jó fürdeni! Boríts a fürdővizedhez 2-3 liter söröcskét, hogy a bubik felélénkítsék a vérkeringésed, a komló pedig javítsa a kedélyállapotodat.

  • Az arcod is bírni fogja! 1 kanál mézet, 3 kanál sört, egy kevés jojobaolajat keverj össze egy szétnyomkodott avokádóval, vidd fel az arcodra, hagyd hatni, majd alaposan öblítsd le. Sima, ápolt lesz tőle a bőröd!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...