2024.07.06. 17:45:43 7333 238

Sok az irigyed? – Figyelj a jelekre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az irigység, mióta világ a világ, jelen vagy az életünkben. Egy univerzális érzelem, amelyet az emberek gyakran éreznek, amikor arra vágynak, ami a másiknak megvan, de nekik nincs. Hogy mi váltja ki? Hát, sok minden, többek között a mások sikere, anyagi javai, boldogsága, vagy akár személyes kapcsolatai. Te észreveszed, ha valaki irigykedik Rád?

Irigység Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Irigység Fotó: 123rf.hu

Az irigység érzése általában abból fakad, hogy az egyén saját helyzetét hasonlítja másokéhoz, és elégedetlenséget érez a saját életével kapcsolatban. Nos, azt hiszem, mindenki körül van legalább egy, de lehet több személy is, aki nem minden esetben táplál irántunk kedves érzéseket. De miről is ismerszik fel az irigy barát? Itt van mindjárt 3 egyértelmű jel!

  • Mindenkinek 24 óra egy nap! Ugye Te is találkoztál már azzal a mondattal, hogy „Ó, ha annyi időm lenne, mint Neked!”? Senki nem tudja, hogy más milyen áldozatokat hoz, vagy hozott a sikere érdekében. Úgyhogy ha ilyet hallasz, engedd el a füled mellett!

  • Mintha szuperhős lennél! Sokszor hajlamosak rád sütni a bélyeget, miszerint az elért eredmény, vagyis amit tenni kellett érte, neked szinte semmi fáradtságodba nem kerül. „Bezzeg” a másoknak ez mekkora feladat lenne! Sajnos, sokszor hajlamosak elfeledkezni embertársaink arról, mekkora munkát is kell belerakni a mögöttünk álló sikerekbe.

  • Mindig ugyanaz a szöveg! Ha túl gyakran hallod, hogy Te a szerencse fia/lánya vagy, hiszen Neked minden is sikerül, meglehet, van egy irigyed. Nyilván nem egy esetben kell a szerencse is a dolgokhoz, de nagyrészt az ügyességünknek, rátermettségünknek köszönhetjük a sikereinket. És nem utolsó sorban a bátorságuknak!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...