2018.11.17. 18:00:00 10925 360

Saját készítésű ajándék RULEZ! Íme, 9 egyszerű ötlet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igaz, még bő egy hónap van karácsonyig, de már itt az ideje kigondolni az ajándékokat, főleg, ha saját készítésű meglepetéseket adnál. Akkor sem kell elvetned ezt az ötletet, ha nincs kézügyességed, a cikkben található kis videóban ugyanis többféle variáció is látható!

Ajándékozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándékozás

Mindenkinek személyre szóló ajándék készülhet ízlése és érdeklődési köre szerint. A buzzfeed.com többféle egyszerű, saját készítésű ajándékötletet összegyűjtött egy videóban:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink