2020.05.17. 18:25:50 10364 323

Ruhamentő ötletek! – Ötletek videón
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elszíneződött, elszakadt, szárítás közben meggyűrődött, pedig imádod az áldozattá vált ruhadarabot? Akkor kuka, de legalábbis mehet az otthoni „játszós” ruhadarabok közé. A szíved szakad meg, ugye? Hát előzd meg a bajt, vess be szuper praktikákat!

Ruhák megmentése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhák megmentése

Hogy mik lennének ezek a szuper, „ruhamentő” ötletek? Nézd meg az alábbi videót, hogy rengeteg remek, jól hasznosítható segítség vár Rád!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...