2024.07.07. 08:33:54 5412 191

Rövid, nyári, trendi – 2+1 manikűrtipp rövid körmökre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron nincs is jobb, mint a napsütés, a jéghideg limonádé, és a hűsölés a vízparton! Reméljük, idén is megtaláltad a számodra színben, fazonban, mintában megfelelő fürdőruhát is. Mi más lehetne nyári outfitünk legmenőbb kiegészítőjévé, mint egy csini, trendi manikűr. Ezúttal a rövid körmökhöz adunk tuti tippeket!

Rövid nyári köröm Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rövid nyári köröm Fotó: 123rf.hu

Mert ki mondta, hogy csak hosszú körmökkel lehetünk stílusosak? Rövidre vágott körömmel is lehetünk nyárkirálynők, sőt! A nagy melegben még kényelmesebb viselet is lehet! Gondolj csak bele: a színes, vidám minták, a cuki kis dizájnok mind beleférnek, és még csak nem is kell aggódnod a hosszú körmök okozta mindennapi kihívások miatt. Szóval, dobjuk fel a körmeinket és legyünk trendik, mert a nyár a játékosság és a kényelem időszaka!

A gyümölcsös az igazi!

Ha nyár, akkor gyümölcs! Ha gyümölcs, akkor finom, hideg dinnye! Ne csak a tányérodra kerüljön ebből a lédús gyümiből, hanem a körmeidre is! Minta, matrica formájában is jöhet!

Frombréra fel!

A francia manikűr és az ombre köröm közötti átmenet a frombré. Vagyis magában hordozza a francia manikűr eleganciáját, emellett használja a színátmenetes technikát. A fehér és rózsaszín a két leggyakoribb árnyalat, de bátran lehet próbálkozni egyéb színekkel is. A legjobb, hogy minden fajta körmön minden hosszon jól mutat!

Csak elegánsan!

Csillogjanak a kis karmocskák, akár az apró kagylók! Fesd a körmeid gyöngyházfényűre, és tündökölj a szikrázó napsütésben!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...