2021.11.21. 17:49:02 7426 234

Rossz napod van a munkában? – Azt csak hiszed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lány (és fia) hiába imádja a munkáját, bizony vannak napok, amikor nem fűlik a fogunk hozzá. Ilyenkor mintha minden balul sülne el, bármibe is kezdünk bele. De csak semmi pánik, aznap is lejár a munkaidő, bármennyire érezzük úgy, mintha kétszer olyan lassan cammogna az idő.

Munkahely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Munkahely

Vagy ha ez nem vígasztal minket, higgyük csak el: van, akinek sokkal-sokkal rosszabb munkanapja is volt már. Például nekik:

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...