2018.06.04. 08:34:37 10750 333

Ripp és ropp, éljen a finom retek! – Így lesz újra ropogós!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A finom, ropogós retekkel úgy vagyunk, hogy egyszerre nagy mennyiséget veszünk belőle, olyankor napokig kerül belőle a reggeli, uzsonna, vacsora mellé, aztán kicsit feledésbe merül. Pedig még van néhány csomó a hűtőben… amik sajnos, a hosszas tárolásnak köszönhetően megpuhulnak.

Ropogós retek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ropogós retek

Hát, az ember lány ilyenkor már nem szívesen harap bele a zöldségbe, hiszen sem az íze, sem az állaga nem olyan, mint „újkorában”. Mehet a kukába? Nem, nem! Inkább frissítsük fel!

Csak egy kis víz kell neki!

Bizony, méghozzá hideg víz! Lógassuk a retek leveleit hideg vízbe néhány órára, és láss csodát, a rózsaszín gumók újra erőre kapnak. Arra ügyeljünk, hogy csak a levelek kerüljenek a „lébe”, a gumók ne!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...