2022.06.08. 12:20:00 6867 241

Rendhagyó nyári bakancslista az eseménydús napokhoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár az az időszak, amelyet mindenki rengeteg tervvel felvértezve vár, ám a töredékét sem tudja aztán megvalósítani. Hogy ne múljon el ez a 2,5-3 hónap ismét ugyanolyan gyorsan, a terveink kergetésével, szűkítsük le a listánkat a legfontosabb és legérdekesebb 6-8 pontra. Ezután már csak egy akciótervet kell elkészítenünk a megvalósításukhoz.

Izgatott kislány - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Izgatott kislány

Most már biztosan látod, hogy nem újabb és újabb ötletet szeretnénk adni szabadidős nyári elfoglaltságokra, hiszen a család, a barátok és az egyéni vágyaink amúgy is szűkre szabják ezt az időszakot is.
Nem kell a következő néhány hét alatt megváltanunk a világot, ehelyett sajátítsuk el, hogyan lehet úgy élvezetes a nyarunk, hogy közben a pihenésre is marad időnk.

1. Küszöböld ki a csorbát!

Gondolj az utolsó nyaralásodra, és idézd fel milyen volt. Ha volt olyan része, amelyik nem az elképzelésednek megfelelően alakult, most itt a lehetőség átírni!
Abban az esetben, amennyiben nics lehetőséged az eredeti helyszínre utazni, váltsd át az élményt pozitívra a lehető legegyszerűbb módon. Légy kreatív!

2. Most vagy soha!

Az emberek hajlamosak abba a hiszemben élni, hogy mindennek megvan az ideális időpontja. Az elmúlt évek viszont arra világítottak rá, hogy nem érdemes halogatni a dolgokat, inkább meg kell látni a megragadható lehetőségeket. Akinek nem álomnyaralás a legfőbb célja, az a nyári szabadsága alatt végre elvégezhet egy olyan intenzív kurzust, amire a munkából hazatérve nem volt elég ideje.

3. Ne érd be kevesebbel, vagyis ne ráfizetéssel!

Túl költséges lenne a legfőbb célod elérése? Gondold át, hogy a B-tervre tényleg megéri-e annyi időt és pénzt áldozni, amibe kerül. Ha úgy értékeled, hogy túlárazott az élmény vagy a belőle származó haszon, inkább spórolj még egy kicsit az eredeti terv megvalósításához! Csak azért, hogy menj valahová, nem kell elmenni sehová sem!

4. Engedd el az elvárásokat!

Az élet koránt sem olyan egyszerű, mint amilyennek a fejünkben elképzeljük. A mások által készített képek és videók az ő látásmódjukat közvetítik. Érdemes ettől eltávolodni, hogy megismerhessük a saját történetünket. Lépj ki tehát a komfortzónából és hagyd, hogy szabadon átjárjanak az érzelmek.

Ötlet: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...