2018.08.19. 17:48:52 8994 269

Rendezd be! – Szuper tippek, diákoknak, tanároknak, lelkes szülőknek, nagyszülőknek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan még pár hét visszavan az iskolakezdésig, nem árt időben hangolódni a dologra, felkészíteni lelkünket a közelgő becsengetésre! Büszke osztályfőnökként, szülőként, nagyszülőként, netán lelkes diákként szeretnétek, ha a Ti osztályotok lenne a legmenőbb az idén? Íme, néhány trükk!

Osztályterem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Osztályterem

Nem is hinnéd, milyen egyszerű, de nagyszerű ötletek segítségével válhat az osztályterem színes, vidám kuckóvá, ahova örömmel, lelkesedéssel lép be minden reggel a sok gyerkőc, és nem utolsó sorban az őket okító tanárok is! Nézd csak ezt a videót!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...