2020.11.21. 18:33:38 10736 272

Régi hobbik - leporolva! Elfoglaltságok világjárvány idejére
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mostanáig nem olyan világban éltünk, ahol egy hétköznap estén azon kellett volna gondolkodnunk, mivel üssük el az időt. Sőt, sokkal inkább az ellenkezője (volt) jellemző a mindennapjainkra: azt sem tudjuk, mihez kapjunk, hová szaladjunk. A pandémia ideje alatt azonban fordult a kocka. Ideje leporolni a régi hobbikat!

Kötés, horgolás, sapkák, sálak | Fotó: 123rf.com  / pasiphae - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kötés, horgolás, sapkák, sálak | Fotó: 123rf.com / pasiphae

Hogyha nem akarunk belekeseredni a bezártságba, akkor ideje valami szabadidős elfoglaltságot találnunk a négy fal között. A lehetőségek tárháza igen nagy, tanulj valami újat!

Kezdőknek is mindig siker - Horgolás

A horgolásnak van két nagy előnye: könnyen elsajátítható, és nem túl anyagigényes. Mindössze 1-2 különböző méretű horgolótűre lesz szükség, de már egyetlen egyel is neki lehet állni. Meg persze egy gombolyag horgolófonalra. Az amigurumi módszerrel készült egyszerű kis állatkáktól a csinos kiegészítőkig vagy lakberendezési holmikig sok mindent könnyedén elkészíthetünk.

Puha, meleg dolgok télre - Kötés

Itt ugyan már két tűvel kell dolgoznunk, de még így sem ördöngösség. Csodálatos téli kiegészítőket készíthetünk a télre. A kötött sosem megy ki a divatból, miért vennéd boltban, ha otthon is gyönyörűt tudsz csinálni és még élvezed is?

A lakás újra divatos díszei - Makramé

Gyakorlatilag csomózás, ebből kifolyólag pedig nem éppen bonyolult. Fonalra, egy két kiegészítőre lesz hozzá szükség – bár utóbbi elhagyható. A legnagyobb kincsünk pedig a makramé készítésénél a fantáziánk. Egy izgalmas mintát vagy használati tárgyat készíteni ugyanis csak ezen múlik

Ügyes kezeknek - Csipkeverés

Akinek az előzőek nem jelentenek kihívást, annak ott a csipkeverés. Valódi művészet, ha kitanuljuk, csak a fantáziánk szabhat határokat az alkotásnak. Idő-, és kézügyesség igényes, haladó hobbi-vadászoknak tökéletes.

Teljesen újra gondolva - Hímzés

Messzire vagyunk már azoktól az időktől, amikor a hímzés a kalocsait meg a többi népi virágos mintát jelentette. Kezdjük azzal, hogy szétnézünk az interneten modern hímzés ügyében. A norvég stílustól a romantikus vintage-ig számtalan ötletet és hozzá leírást találunk.

… és hogy hogyan álljunk neki?

Mi sem egyszerűbb, keressünk az interneten oktató videókat, amik lépésről lépésre mutatnak be egy-egy feladatot.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...