2017.12.04. 10:59:43 10913 344

Ragyogjon újra! – 3+1 tipp, hogy újra tiszta legyen a kávéskanna
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Súrolod, amint kiürül, azonnal elmosod, vigyázol rá, óvod, véded, már az első használat óta, de valamiért csak nem akar ugyanolyan, vagy legalább hasonlóan tiszta lenni, mint az elején. Bizony, így van ez az üveg kávéskannával. Hamar kiül rá a vízkő, elcsúfítja egyéb szennyeződés, és nagyon nehezen lehet megtisztítani.

Kávéskanna - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kávéskanna

Szinte lehetetlen! Most komolyan? Dehogyis, csupán jól körül kell nézni a konyhában, esetleg a fürdőszobában!

Ne csak a fogsorod csillogjon!

Ha a mosolyod a műfogsorodtól ragyog olyan szépen, akkor bizonyára Neked is van otthon műfogsortisztító tablettád. Ugyan ez nem olcsó mulatság, de egyszer-egyszer bevethető praktika, ha nincs más kéznél! Engedd a kannát félig langyos vízzel, majd dobj bele tablettát. Hagyd hatni körülbelül 30 percet, majd öblítsd ki alaposan forró vízzel!

Még mindig a „tabik”!

Ugyanez a trükk megjátszható a mosogatógép tablettájával is, hasonló módon. Ja, és akár vázák, egyéb edények is tisztíthatók így.

Ha természetesebb módszert választanál!

Maradjunk az egyszerűbb trükköknél, mondjuk, vágjunk félbe egy citromot, nyomjuk bele a levét a kannába, majd forró vízzel töltsük fel. Hagyjuk állni néhány órát, majd alaposan öblítsük ki, szintén forró vízzel!

A mindig bevethető!

Meglepődtünk volna, ha itt nem tudjuk alkalmazni a szódabikarbónát, ugye? Tegyél a fehér porból a kannába (egy kisebb csomaggal), majd engedd fel forró vízzel. Hagyd állni pár órát, majd alaposan mosd el!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában