2023.06.05. 15:32:22 7581 273

Ragyogj királynőként nyáron is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kor előrehaladtával egyáltalán nem biztos, hogy le kell mondanunk az aktuális divatról, mert ez nem csak a tinédzsereknek szól. Azzal, hogy megváltozik a szerepünk az életben, felelősségteljes főnök, családanya, szerető feleség válik belőlünk, még nem kell lemondanunk arról, hogy vagányul és divatosan nézzünk ki.

Ejtett vállú ruhában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ejtett vállú ruhában

Amennyiben nem szeretnénk mégis nevetségesekké válni, és valljuk be, nagyon sok ruha valóban már csak a tiniken mutat jól, akkor érdemes stílusosan válogatnunk. Ha a legjobb és legelőnyösebb oldalunkat emeljük ki, akkor a legnagyobb kánikulában is úgy tündökölhetünk, mint egy valódi királynő és szupermodell.

A basic pólónk például lehet szűkebb vonalú fehér, fekete, szürke vagy rózsaszín. Nem szerencsés, ha bármilyen vulgáris kép, vagy szöveg szerepel rajta. A V kivágással szépen kiemelheted a nyakad és dekoltázsod vonalát, de arra figyelj, ha túl mély a kivágás közönséges tud lenni. Vékony pántos trikót laza ing, vagy kardigán, kendő alatt viselj. Sokkal szolidabb és elegánsabb hatást kelt.

Bő póló vagy vékony, nyári pulóver. Ha túlméretes, ilyen jellegű felsőt választasz, akkor lehetőleg ne ess túlzásba. Az sem szerencsés, ha nagyon lóg rajtad. A lazább felső és a szűk szoknya kombinációja nagyon hatásos összképet eredményez. Különleges, romantikus nyári estékre megfelelő öltözék.

Érdemes jó minőségű farmert választanod. Ez a ruhadarab már nem csak a fiatalok kiváltsága. Nagyon fontos, hogy ne a trenddel tartsd a lépést, csakis a saját alkatodhoz megfelelő fazont válassz. A magasabb derékvonal a szép vonalakat hangsúlyozza. Akinek pedig szép és vékony lába van nyugodtan viselhet sztreccs farmert.

A blézer nyáron is megunhatatlan alap ruhadarab. Gyakorlatilag megszámlálhatatlan variációval viselheted. A nyári, lenge ruháktól, a szűk vagy éppen légies szoknyákig, a hosszú vagy rövidebb nadrágok mellé bátran felveheted nappal vagy estére egy koktélruhához. A fehér és a kék alapdarab lehet egész nyárra. Tulajdonképpen megunhatatlan, ugyanakkor valóban elegáns öltözék.

A magas sarkú cipő szinte bármilyen alkalomra és mindenféle ruha mellé egy királynői tartást és viseletet eredményez. A farmertől az alkalmi ruháig mindenben csodásan fogsz kinézni ezzel a kis kiegészítővel. Érdemes hegyes orrú és matt színű, jó minőségű cipőt választanod. Attól, hogy elegáns, még nem feltétlenül kell szörnyen érezned magadat benne. Fontos, hogy kényelmes is legyen.

A varrás nélküli fehérnemű és a combfix is nagyon fontos kiegészítő, főleg nyáron. Rémesen kellemetlen lehet, amikor rád tapad a ruha, beleizzadsz és nem győzöd zavartan igazgatni magadon. Sokkal magabiztosabb és királynői lesz a megjelenésed, ha ezekre az apróságnak tűnő fontos dolgokra odafigyelsz.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...