2022.04.27. 09:45:00 5711 237

Otthoni kalandozás: Szeress bele a lakhelyedbe újra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elvágyódás miért is van? Szeretnénk valami mást, mint a megszokott. Aki utazik, az általában nyaral, ugyebár. Szép tájak, izgalmas kalandok és új ízek, amire vágyunk. Ám ezek nagy részét megkaphatjuk országhatáron belül is, vagy megyehatáron belül. Sőt, a városunk is tartogathat számunkra mindig valami újat!

Hazafias nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hazafias nő

1. Offline nap

Emlékszel még, milyen izgalmas érzés elérhetetlennek lenni? Itt az ideje beállítani a “házon kívül” állapotot, és egy vészhelyzeti körön kívül mindenki mást néma üzemmódba tenni.
Rá se ránts a nap híreire, úgyis utolérnek majd este és a közösségi oldalak lájkvadászata sem olyan fontos, hogy miattuk hiúsuljon meg a szellemi kikapcsolódásod.

2. Wellness a közelben

Most komolyan hosszú órákat kell utazni ahhoz, hogy isteni spa-élményben legyen részed? Ugye, hogy nem! Ugorj át a szomszéd városba, ha lakóhelyed nem kínál ilyen jellegű kikapcsolódást, merülj el a gyógyvízben vagy méregteleníts a szaunában.

3. Gasztro-kaland

Ismered tájegységed jellegzetes ételeit vagy híres borait? Lazíts egy könyv vagy a barátaid társaságában egy napfényes teraszon és próbálj ki minél több új ízt!

4. Turista üzemmód

Végig néztél már egy idegen szemével lakhelyeden? Végig jártad már a turista látványosságoknak számító helyeket vagy csupán a éltél közöttük? Sosem késő bepótolni az élményt! A múzeumok sokszor kínálnak időszakos tárlatokat, így egy-egy fél napot szakíthatsz kulturálódásra is.

Már így hirtelen átgondolva a lakhelyed által kínált lehetőségeket, több rövidebb-hosszabb érdekes program az eszedbe juthatott, ám minden településnek megvannak a maga jellegzetességei, a történelmi emlékei és a rejtett kincsei. Fedezd fel mindet sorjában és szeress bele újból a helyre, amelyet lakhelyedül választottál!

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...