2017.09.02. 17:19:07 13947 373

Ötletes és hihetetlen szépségtrükkök – Videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztosan Veled is megesett, hogy őrülten rohantál valahova, és igazán jól jött volna egy-két jó ötlet, hogy mégis hogyan készítsd el a frizurádat, hogyan sminkeld ki magad villámgyorsan, hogyan készítsd valami pompás fejfedőt, vagy mégis hogyan csatold be egyedül azt a fránya karláncot.

Szépség tippek | Forrás: pixabay.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépség tippek | Forrás: pixabay.com

No, hát most itt van néhány egyszerű, de nagyszerű trükk. Persze, nem csak akkor alkalmazhatóak, ha éppen rohanunk! És persze, némelyikkel nem árt óvatosnak lenni, nehogy bőrünk, hajunk lássa kárát a kísérletezésnek!

Ötletes és gyors megoldások

Leegyszerűsítenéd a körömlakk lemosását? Letörött az egyik körmöd, de arra már nincs időd, hogy levágd, formára igazítsd meg még ki is lakkozd őket? Gyors, tartós smink kellene, de „izibe”? A lenti videók segíthetnek Neked!

Haj(j)ajj!:-)

Hiába ismerjük és használjuk, viseljük már vagy 1000 éve a hajvasalót, kendőket, mindig tanulunk valami újat. Mondjuk, én a hajvasalós, alufóliás trükkökkel vigyáznék, de nézni azért jó!:-)

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...