2017.09.02. 17:19:07 13937 373

Ötletes és hihetetlen szépségtrükkök – Videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztosan Veled is megesett, hogy őrülten rohantál valahova, és igazán jól jött volna egy-két jó ötlet, hogy mégis hogyan készítsd el a frizurádat, hogyan sminkeld ki magad villámgyorsan, hogyan készítsd valami pompás fejfedőt, vagy mégis hogyan csatold be egyedül azt a fránya karláncot.

Szépség tippek | Forrás: pixabay.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépség tippek | Forrás: pixabay.com

No, hát most itt van néhány egyszerű, de nagyszerű trükk. Persze, nem csak akkor alkalmazhatóak, ha éppen rohanunk! És persze, némelyikkel nem árt óvatosnak lenni, nehogy bőrünk, hajunk lássa kárát a kísérletezésnek!

Ötletes és gyors megoldások

Leegyszerűsítenéd a körömlakk lemosását? Letörött az egyik körmöd, de arra már nincs időd, hogy levágd, formára igazítsd meg még ki is lakkozd őket? Gyors, tartós smink kellene, de „izibe”? A lenti videók segíthetnek Neked!

Haj(j)ajj!:-)

Hiába ismerjük és használjuk, viseljük már vagy 1000 éve a hajvasalót, kendőket, mindig tanulunk valami újat. Mondjuk, én a hajvasalós, alufóliás trükkökkel vigyáznék, de nézni azért jó!:-)

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.