2018.10.06. 14:04:16 10693 325

Őszi „nagytakarítás” a gardróbodban! – Mert ő is megérdemli!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeptemberben még halogathattuk, de így, az második őszi hónapban már muszáj lesz egy kis rendet vágnunk a ruhásszekrényünkben. Az apró nadrágok, ujjatlan topok, virágos, nyári szoknyácskák elkezdhetik téli álmukat, a vastag pulóvereknek, nadrágoknak, sötétebb árnyalatú felsőknek pedig indul a műszak.

Ruhásszekrény káosz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhásszekrény káosz

Ám ha már így is, úgy is pakolásznunk kell, akkor nem árt egy kis takarítás, szelektálás, rendrakás kedvenc ruháink otthonában.

1. Kifelé velük!

A legelső lépés, hogy minden ruhát pakoljunk csak ki szépen abból a szekrényből! Az „Ezt úgyis hordom majd ősszel is!” trükköt ne most vessük be! Szóval, kifelé mindennel!

2. Indulhat a takarítás!

Ha már üres a szekrényünk, indulhat a takarítás! Töröld ki alaposan a szekrényeket, polcokat egy nedves ronggyal, majd jöhet a bútorápoló! Hagyd, hogy teljesen megszáradjon minden felület, így az alapos szellőzetés is megvan!

3. Válogatás!

Amíg a szekrény szépen kiszárad, addig bőven van időd egy kicsit átválogatni a nyári és az őszi, téli ruháidat egyaránt! Nézd meg, mi az, amire már biztos nem lesz szükséged, és gondolkozz el rajt, mit is kezdesz velük, vagy hogyan tegyél szert új ruhadarabokra. És íme, néhány tipp, hogyan frissítsd fel a szettjeidet!

4. Írj egy listát!

Bizony, méghozzá azokról a ruhadarabokról, amikre feltétlenül szükséged lesz az ősszel! Így sokkal célirányosabban indulhatsz el vásárolni, és nem csábulsz el az olykor kecsegtető, ám a ruhatárad szempontjából teljesen felesleges akcióktól!

5. Mehet vissza!

Ha megvagy mindennel, takarítással, szelektálással, mehetnek vissza a szekrényedbe a ruhadarabok! De csakis szép rendben, és valamilyen szisztéma szerint. Mondjuk, mehetnek külön a sötétek, világosak, színesek, hátrébb kerülhetnek a nadrágok, ritkábban hordott ruhadarabok. A lényeg, hogy tartsd meg a rendet, amit nagy nehezen megalkottál!:-)

+1!

Ugyan még messze van, de azért nem árt időben felkészülni a ruhák tavaszi cseréjére sem!:-)

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?