2018.04.16. 17:47:55 13700 422

Nem árt egy kis frissítés! – Válts ruhatárat, szinte ingyen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a jó idő, süt a nap, az ember lánya ilyenkor nagy kedvvel válogathat a tavaszi, nyári ruhatárából. De mi, nők, nem érjük be ennyivel! Nekünk kell valami új, valami más, valami színes! Szóval, irány shoppingolni! De mi van, ha a pénztárcánk megálljt parancsol nekünk?

Turkáló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Turkáló

Hát, akkor bizony nincs mit tenni, meg kell állni, és a ruhatárunk felfrissítését el kell napolnunk! De a kisördög csaknem bír megnyugodni bennünk, valamit ki kellene találni, és néhány új gönccel megajándékozni saját magunkat!

Ha van némi tőkéd…

... irány a turi!

Ha valamennyi pénzed azért van, vágtázz el a legközelebbi turkálóba és keress magadnak néhány mutatós és valóban használható, vagyis jól kihasználható, jól kombinálható darabot!

... irány a bolhapiac!

Persze, ez valamennyire rokon a turkálóval, ám itt megvan lehetőséged arra, hogy alkudj! Nagy kincsekre lelhetsz itt is!

... irány az internet!

Ne légy rest felkeresni az online bolhapiacokat sem, a környéked adok-veszek oldalait! Nézd figyelmesen a közösségi oldalad idővonalát is, hátha épp itt szeretne megszabadulni valaki a már megunt ruháitól!

... irány a kiárusítás!

Az üzletek sokszor már az évszak közepén tartanak nagyobb leértékeléseket, ahol jó áron szerezheted be a számodra fontos holmikat!

Amire ügyelj!

Mind a négy esetben figyelj, hogy csakis olyan ruhadarabokat vegyél meg, amikre valóban szükséged lesz és jól ki is tudod majd használni! Csak azért, mert valami olcsó, jó áron van, még nem biztos, hogy a kosaradban kell landolnia! Határozz meg magadnak egy keretet, amit csakis a vásárlásra szánt, és semmiképpen ne lépd túl!

Ha a költekezés most nem fér bele…

Nézz körül jobban!

Bevallom, velem már megesett, hogy egy-egy ruhadarab valamiért „elbújt” a szekrény legalsó, leghátsó polcán, és hosszú hónapokig, vagy akár évekig nem került elő. De amikor végre megtaláltam, sokáig az újra felfedezett darab lett a kedvencem! Úgyhogy, tessék csak kipakolni, átnézni a ruhásszekrényt, akadnak ott kincsek!

Csere-bere!

Ha a kipakolás megtörtént, és az újra megszeretett darabok mellett akadt olyan is, aminek már biztosan nem veszed hasznát, rakd félre! Aztán hívd fel a barátnőidet, és csődítsd őket össze egy csere-bere partyra!:-) Vagyis, mindenki nézze át otthon a szekrényét, nagy valószínűséggel náluk is lesz majd néhány ilyen típusú ruhadarab, és a már nem használtakat dobjátok be a közösbe! Cseréljetek, közben pedig csevegjetek, csajoskodjatok, nevessetek nagyokat!:-)

Hogy a szekrény ürüljön, ne a pénztárcád!

Ha a többiek nem vevők a fenti ötletre, ám a régi, már nem használt ruhadaraboktól megszabadulnál, és egy kis pénzt is keresnél, ugorj csak vissza az első pontok valamelyikére (bolhapiac, adok-veszek csoportok), és add el a régi holmikat! Ha sikerült, máris irány vásárolni!:-)

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?