2024.07.01. 17:36:14 4314 157

„Öribari” felnőtt fejjel? – Lehetséges!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A barátság az emberi kapcsolatok egyik legfontosabb és legértékesebb formája, amely minden életkorban különleges jelentőséggel bír. A felnőtt korban kötött barátságok különlegesek, hiszen már tapasztalatokkal, érettséggel és bölcsességgel rendelkezünk, ami lehetővé teszi, hogy mélyebb és tartalmasabb kapcsolatokat építsünk ki.

Örök barátság Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Örök barátság Fotó: 123rf.hu

Sokan hiszik azt, hogy felnőtt fejjel már nemigen kötünk barátságokat. Pedig az örök barátságok a fiatal évek után is kialakulhatnak. Ám míg a fiatalkori „örikbarik” alapja az egymás mellett érés, fejlődés, az együtt átélt kalandok, vicces szituációk, addig felnőttként a kapcsolatok alapját a kölcsönös bizalom, tisztelet és támogatás alkotja. Egy felnőtt korban kialakult barátság ugyanúgy érzelmi támaszt nyújthat, gazdagíthatja mindennapjainkat, és hozzájárulhat személyes fejlődésünkhöz is. Az ilyen kapcsolatok lehetőséget adnak arra, hogy új nézőpontból lássuk a világot, közös élményekben gazdagodjunk, és olyan emlékeket gyűjtsünk, amelyek egy életen át elkísérnek bennünket. Persze, csak akkor, ha nyitottak vagyunk rá! Hiszen felnőttként sokkal bizalmatlanabbak, zárkózottabbak vagyunk, ami nem igazán kedvez az őszinte kapcsolatok kialakításának!

Vágysz rá, de nehéz megtenni az első lépést!

Ha igényed lenne az új kapcsolatokra, ez a néhány téma segíthet megtenni az első lépést!

  • Érdeklődj! Épp várakoztok, és a halk zene, egy falon lógó festmény, műalkotás felkeltette az érdeklődésedet! Remek beszélgetési alap lehet ez a téma is, egyszerűen csak kérdezd meg a másik véleményét!

  • Légy őszinte! Ha a beszélgetés után kölcsönös a szimpátia, csak bátran kérdezd meg, lenne-e kedve a másiknak összefutni, elmenni egy kiállításra, koncertre, vagy csak egyet ebédelni és csacsogni egyet! Talán ez a kérdés egy örök barátság kezdete lesz!

  • Dicsérj! Ha valamiért feltűnik, tetszik a másik frizurája, stílusa, színválasztása, ne légy rest megdicsérni! Hidd el, a kedvesség mindenkinek jól esik és hamar egy beszélgetés kellős közepén találhatod magad!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...