2024.09.16. 12:30:26 4488 198

Öregszel? Örülj neki! – 2+1 tipp a még boldogabb öregkorért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyre többen vagyunk már úgy, hogy úgy érezzük, a nyugdíjas éveink tényleg arra valók, hogy kipihenjük magunkat. Szeretnénk utazni, pihenni, unokázni, csakis az öröm kedvéért munkálkodni a kertben, és így tovább. Megvalósítható, és bizony sokaknak nem csak álom marad ez az élet!

Vidám öregkor Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám öregkor Fotó: 123rf.hu

Mit tehetnénk, hogy mi is megélhessük a vidám idős kort?

  • A tiéd is fontos! Az egészség fontos, ezt tudjuk mindannyian. No, de nem csak a mások, hanem a mi egészségünk is, ám erről mintha hajlamosak lennénk megfeledkezni. és elhanyagolni a saját testünket. Ne tedd, mert nem éri meg, de nagyon nem, hiszen előbb vagy utóbb, de megbosszulja magát ez az elhanyagoltság!

  • Hasonlítgatsz? Sajnos, a mások életének állandó összehasonlítása a saját magunkéval nem csak a fiatalokat érintő probléma. A Te életed nem másé, éld meg minden pillanatát és ne azt nézd, másnak mije van, miért jó, hanem örülj a saját boldogságodnak!

  • Tanulj belőle! egy-egy vitás helyzet után Te is hajlamos vagy sokáig fújni a másikra és „Haragszom rád!”-ot játszani? Ne tedd! A harag tényleg nem jó tanácsadó, és miért is kellene az életünket erre pazarolni, amikor annyi csodálatos dolog vár még ránk a világban!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...