2019.12.21. 15:09:35 7209 237

Öltöztesd karácsonyi díszbe az asztalod! – Dekorációs tippek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha elkészült minden ünnepi fogás, mindenki felvette a kedvenc karácsonyi „csúnyapulcsiját”, kedvenc szettjét, indulhat is az ünnep. De ha már szívünket, testünket ünnepi díszbe öltöztetjük, jó lenne, ha a karácsonyi asztal is kapna ebből az ünnepi fényből.

Karácsonyi asztalidísz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi asztalidísz

Ha idén kicsit többet szeretnél karácsonyi asztali dekoráció gyanánt, mint a fenyő- vagy csillagmintás szalvéta, esetleg egy-egy szál gyertya, a következő videókból inspirálódhatsz.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...