2020.06.20. 17:57:26 9444 266

Odalett a körömreszelőd? – Készíts egyet házilag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt hónapokban sok dolog pótlását otthon kellett megoldanunk, legyen szó egy étel hozzávalójáról, valamilyen arc- vagy hajkencéről, esetleg egy-egy fontosabb használati tárgyról. A körömreszelő ugyan nem életbevágó, de bosszantó tud lenni, ha adott pillanatban nincs kéznél.

Körömreszelő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körömreszelő

Éppen ezért, jó, ha tudjuk, hogyan is tudunk házilag összedobni egyet, ha valamiért drogériába nem jutunk el.

Így készíts házi körömreszelőt!

Szerezz be hozzá egy kis faanyagot, vagy spatulát, dörzsipapírt (az egészen finomtól a kissé durvábbig), ragasztót. A faanyagból vágj ki tetszőleges hosszúságú, szélességű darabkát. Egy dörzsipapírral varázsold simává a felületét. Ha készen vásárolt spatulád van, ezzel a lépéssel már nem kell bíbelődnöd. Válaszd ki, milyen csiszolópapírokból szeretnéd a reszelődet. Lehet, hogy csak egy, maximum kétféle dörzsifelülettel dolgozol, de lehet akár többféle is rajt. Ettől függően vágj ki a smirglipapírokból a spatulának megfelelő formájúakat, méretűeket. Most ragaszd rá a fára a dörzsipapír darabokat, és már kész is a házi körömreszelő!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?