2020.06.20. 17:57:26 9192 266

Odalett a körömreszelőd? – Készíts egyet házilag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt hónapokban sok dolog pótlását otthon kellett megoldanunk, legyen szó egy étel hozzávalójáról, valamilyen arc- vagy hajkencéről, esetleg egy-egy fontosabb használati tárgyról. A körömreszelő ugyan nem életbevágó, de bosszantó tud lenni, ha adott pillanatban nincs kéznél.

Körömreszelő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körömreszelő

Éppen ezért, jó, ha tudjuk, hogyan is tudunk házilag összedobni egyet, ha valamiért drogériába nem jutunk el.

Így készíts házi körömreszelőt!

Szerezz be hozzá egy kis faanyagot, vagy spatulát, dörzsipapírt (az egészen finomtól a kissé durvábbig), ragasztót. A faanyagból vágj ki tetszőleges hosszúságú, szélességű darabkát. Egy dörzsipapírral varázsold simává a felületét. Ha készen vásárolt spatulád van, ezzel a lépéssel már nem kell bíbelődnöd. Válaszd ki, milyen csiszolópapírokból szeretnéd a reszelődet. Lehet, hogy csak egy, maximum kétféle dörzsifelülettel dolgozol, de lehet akár többféle is rajt. Ettől függően vágj ki a smirglipapírokból a spatulának megfelelő formájúakat, méretűeket. Most ragaszd rá a fára a dörzsipapír darabokat, és már kész is a házi körömreszelő!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...