2018.03.31. 13:20:28 7786 257

Nyuszis bütykölde tipegővel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy gyors nyuszis ajándékot még összedobhattok a nagyinak, akár egy másfél éves gyerekkel is! Ezt a kis ötletet a Pinteresten találtam, de több helyen is láttam, gondoltam, kipróbáljuk mi is. Nem mondom, hogy töklétesen sikerült, de éppen a tökéletlensége miatt olyan aranyos, és aki kapja, az biztosan örülni fog neki.

Bence nyuszija - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bence nyuszija

Így láss neki a tipegő nyuszi dísznek!

Először is készíts oda előre mindent, amire szükséged lehet:

  • Festék
  • Víz
  • Ecsetek
  • Kartonpapírból körök kivágva (akkorákat vágjál, amibe belefér a baba keze :))
  • Papírtörlő
  • Újságpapír a bútorod védelmére

Ha ezzel megvagy, jöhet a baba az öledbe, és jól jön esetleg egy apuka is a közelbe, mert előfordulhat, hogy a gyereknek nem is lesz ahhoz olyan nagy kedve, hogy festegessen... :D (Nálunk ugyanis ez történt, de azért elkészültek a nyuszik.)

Ahogy a baba az öledbe került, fesd be a kis kezét olyan színű festékkel, amilyen nyuszit szeretnél, úgy hogy a tenyerét és a két középső ujját színezed csak be. Ezt követően nyomd rá a papírra, és már kész is van a “nyunyu” alapja.

Ezután festhetsz neki arcocskát, és rá írhatod, hogy melyik évben készült, ha gondolod. Megszárad és már készen is van.

Aranyos kis húsvéti emlék, amit későbbre is megőrizhetsz, sőt, minden évben újra elkészíthetitek, és összehasonlíthatjátok, hogy mennyit nőtt a nyuszi tavaly óta. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink