2018.06.15. 18:00:01 12119 341

Nyelvtanulás 7x gyorsabban? Megvan a trükkje, és ingyen kipróbálhatod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha nemcsak tanulni szeretnél egy nyelvet, hanem tudni is, akkor három lehetőséged van. 1. Elköltözöl oda, ahol azt a nyelvet használják. 2. Hosszú éveken keresztül nyelvtanfolyamokra jársz, és kézzel-lábbal keresed a lehetőségeket, hogy használhasd a nyelvet. 3. Kipróbálod a Seerga módszerét, amivel egyesítheted az előző két pont előnyeit, és kiküszöbölheted a hátrányokat, sőt, életre szóló, hasznos ismeretekkel is gazdagodhatsz!

Nyelvtanulás, relaxáció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyelvtanulás, relaxáció

Használható nyelvtudás nélkül egyre nehezebb az élet. Manapság kevés olyan jól fizető álláslehetőség van, ahol megelégszenek egy nyelvvel, és ha szeretünk utazni, világot járni, akkor bizony szükségünk lehet minimum az angolra. Sajnos bármennyire is szeretjük ékes anyanyelvünket, a világ többi részén “nem beszélni magyar”...

Te is lazán megtanulhatsz egy idegen nyelvet vagy akár többet is!

Ha azt gondolod, hogy egy idegen nyelv elsajátításához rengeteg idő és pénz kell, esetleg “nyelvérzék” - és az Neked nincs -, meg különben is idős vagy már ehhez, akkor tévedsz! A nyelvtanulás nincs korhoz kötve, és a többi kifogást is elfelejtheted a Seerga által alkalmazott módszerrel! És amikor azt írjuk, hogy lazán, akkor azt értsd szó szerint, mert a Seergánál teljesen el fogsz lazulni!

Tudunk egy trükköt!

Ha az agyad tudatalatti részét is használod, sokkal gyorsabban és hatékonyabban tanulhatsz. Ezt a módszert alkalmazza a Seerga Nyelvi Központ is. Hogyan vonhatod be a munkába a tudatalattidat? Nos, nincs más dolgod, mint lazítani. Ugyanis a tudáscsomagokat relaxáció közben kapod meg, amikor az agy tudatalatti része aktív.

Ezután pedig csak a felszínre kell hívni a betáplált információkat: egy aktivációs módszerrel a tudatos elmébe csalogatjuk őket. Így akár hétszer olyan gyorsan is haladhatsz a nyelvtanulással, mintha a hagyományos formát választanád, és garantáltan ugorhatsz egy szintet akár 60 óra alatt. Nemcsak elméleti tudást kapsz, hanem magabiztosabban fogsz kommunikálni is. (Valljuk be, ez egy hagyományos nyelvtanfolyam után nem mondható el.)

Ráadásul mindez egy kellemes és támogató környezetben történik, amely lehet akár a saját otthonod is, hiszen a Seergánál nemcsak az egyéni időbeosztás, de akár a távoktatás is megvalósítható. Ha neked fontos a rugalmasság, és az, hogy maximálisan figyelembe vegyék egyéni igényeidet, nincs időd házi feladatra, és nem akarod a végtelenségig húzni a nyelvtanulást, akkor egyértelmű, hogy itt a helyed!

Ingyenes a próbaóra!

Nyugodtan bízd magad a Seergára, és ne gondold, hogy Neked ez nem fog menni! A tanfolyam hatékonyságában olyannyira biztosak, hogy tudásgaranciát is vállalnak: ingyen plusz órákat kapsz, ha nem érted el a kitűzött nyelvi szintet, és ezt egy szerződés keretében biztosítják! Ráadásul az itt elsajátított módszert a későbbiekben is alkalmazhatod tanuláshoz, sőt, akár személyiségfejlesztéshez is! A Seerga kurzusa több, mint egy nyelvtanfolyam: nemcsak tanulni fogsz gyorsabban, hanem gondolkozni is. Ez pedig hatalmas előnnyé válhat az életedben. A módszert ráadásul most ingyen kipróbálhatod!

A Seerga Nyelvi Központ ingyenes próbaórát biztosít. Kattints ide, és jelentkezz most>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...