2020.01.11. 10:59:35 9305 312

Nyáridéző könnyű saláta! – Éljen az ananász!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így télen sajnos nem igazán bővelkedünk friss, ropogós zöldségekben, amikből remek salátákat készíthetnénk. Persze, a nyáron gondosan eltett savanyúságok ilyenkor jó szolgálatot tehetnek, ám nem árt ilyenkor is a változatosság!

Ananász saláta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ananász saláta

Kígyóuborka akad, és ananászhoz is hozzájutunk, akár „nyers” gyümölcs, akár konzerv formájában, úgyhogy egy remek, nyarat idéző salátát bármikor összedobhatunk.

Ananászos uborkasaláta

Hozzávalók:

  • 1 db ananász

  • 1 db kígyóuborka

  • citromlé vagy fehérborecet

  • olívaolaj

  • édes chiliszósz

  • aprított petrezselyem

Az ananászt pucold meg, vágd kis kockákra. Konzerv esetén csak a karikák felkockázásával kell bíbelődnöd. Az uborkát mosd meg, pucold meg, majd vékony szeletre, vagy apró kockákra szeld fel. Citromléből vagy a fehérborecetből, a chiliszószból, az olívaolajból vagy a petrezselyemből készítsünk öntetet, öntsük rá az összekevert ananász- és uborkakockákra, keverjük össze és már tálalhatjuk is!

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...