2022.08.13. 14:27:00 6431 238

Nyaralni mész? – Így állítsd össze a nyaralós „tisztasági csomagodat”!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha van kellemetlen része egy nyaralásnak, az a pihenésre történő csomagunk összeállítása. Már a ruhák, cipők összeállítás sem egyszerű („Végig jó idő lesz?”, „Ezt a cipőt még muszáj betuszkolnom!”, „”Jajj, nincs egy rongyom sem!”:-)), ám ezen felül a szépségpakkunk összekészítésével is meggyűlhet a bajunk.

Készülés nyaralásra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Készülés nyaralásra

Apróságokat szem előtt tartva azonban pikk és pakk, összeállhat a szépségpakk!:-)

Ami az alap

A kedvenc hidratálókrémed lesz a csomagod alapja! Bárhova mész, bármivel is utazol, azzal számolnod érdemes, hogy a bőröd megsínyli az időjárás változást! Meglehet, extra hidratálásra lesz szükséged!

Amit szintén ne hagyj otthon!

Nyaralás ide, vagy oda, sminkelni biztosan fogsz, sőt! Úgyhogy a jól bevált sminklemosód, arctisztitód se maradjon otthon!

Ne most próbálkozz

Szuper érzés új szépségápolási termékeket kipróbálni, de ne a nyaralás idejére időzítsd azt! Maradj a megszokott termékednél! Egy új krém kipróbálása kockázattal járhat, hiszen kiütéseket, irritációt okozhat, és nyaralás alatt ennek korrigálása, no és persze a megszokott hidratálód beszerzése bajos lehet.

A sok kicsi most nem sokra megy

Tele a fiókod termékmintákkal? És biztos vagy benne, hogy ezeknek a kibontogatásával, tárolásával fogsz bíbelődni? Pakold csak be a már bevált, tégelyes kencéidet! Esetleg annyit zsugoríthatsz a csomagodon, hogy kisebb kiszerelést veszel, vagy beszerzel kisebb tartókat, amibe kiadagolod a kevesebb mennyiségű, utazásra elegendő krémet!

Menj biztosra!

Még mindig szemezel azzal a krémmel, alapozóval, amit a múltkor kipróbáltál, ám a bőröd nem rajongott érte? Hát, ne a pihenésed alatt akarj vele újból kísérletezni!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...