2021.07.03. 11:00:13 7431 207

Nincs minden veszve! – SOS-tippek, hogy jól mutasson az a bikini
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár az egészség egész évben fontos, és az sem baj, ha a tükörből egy számunkra tetszetős valaki néz vissza ránk, azért hajlamosak vagyunk az év nagy részében elbliccelni a tudatos táplálkozást, a rendszeres testmozgást.

Bikini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikini

A legtöbbünk tavasszal, de inkább nyáron kap észbe, hogy tenni kellene valamit, hogy büszkén vonulhassunk végig a strandon, aktuális kedvenc fürdőruhánkban feszítve. Habár már tombol a nyár, még most sem késő kicsit finomítani az alakodon! Fogadd meg ezt a néhány jó tanácsot!

  • Bárhol, bármikor mozdulj! Minden lehetőséget használj ki a mozgásra, például lépcsőzz lift helyett, sétálj busz vagy autó helyett.

  • Hagyj fel a nasival! Ha két étkezés között eszegetsz, szinte folyamatosan nasizol valamit, az sem az egészséged, sem az alakod jóbarátja nem lesz. Tarts szünetet a reggeli, ebéd, vacsora között. Kisebb étkezéseket beiktathatsz, de az semmiképpen ne csoki, süti, fagyi legyen!

  • Növeld a fehérjebevitelt! ezzel párhuzamosan pedig csökkentsd az elfogyasztott szénhidrátot! Ha több tojást, húst, halat, esetleg tejterméket eszel, észreveszed majd, hogy ezek a fehérjében gazdag ételek jobban és hosszabb ideig telítenek majd.

  • A hőség, és a vágyott alak miatt is: igyál! Pótold a folyadékot, ne állj meg napi 2 liter víz alatt! Ezzel folyadékháztartásod is rendben lesz, és a testedet sem csapod be. Hiszen megesik, hogy éhséget érzünk, pedig csak szomjasak vagyunk!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...