2021.05.08. 08:41:16 8698 254

Nincs kéznél dugóhúzó? – Ne ess pánikba, van megoldás!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden készen áll egy tökéletes beszélgetős-nevetős estéhez: a társaság megérkezett, borospoharak elől, és 1-2 üveg finom bor is készen áll arra, hogy az este méltó kísérője legyen. A legjobb a szép, tavaszi estéken a teraszon elfogyasztani a finom nedűt. Az estébe csupán egy apróság rondíthat bele: ha nincs dugóhúzó.

Dugóhúzó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dugóhúzó

Mert megesik, hogy pont az nincs kéznél. De nincs minden veszve, mert néhány házi trükkel nem maradnak szárazon azok a poharak!

A legegyszerűbb

Ha nincs kéznél dugóhúzó, keress olyan eszközt, amivel be tudod nyomni a dugót az üvegbe. Erre jó lehet egy főzőkanál, vagy kanál, villa vége. De ismerek olyat, akinek (lakás)kulccsal is sikerült… khm.:-) (Ó, hol vagytok, gondtalan ifjú évek!:-))

Legyél csavaros!

Barkácsolj gyorsan házilag dugóhúzót! Keress egy csavart, és csavard bele a dugóba, hogy éppen csak kiálljon. Egy villát akassz be a csavar kiálló részébe, és ennek segítségével húzd ki a dugót.

Légy tüzes!

Egy öngyújtóval, de inkább gázgyújtóval melegítsd fel az üveg nyakát a dugó alatt, körbe-körbe. Már 1 perc után látható lesz az eredmény, hogy a dugó a meleg, táguló levegő hatására elindul kifelé az üvegből.

Egészségetekre!:-)

Forrás: bildderfrau.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...